logo

Aftellen geblazen naar 03/02/22

‘El Condor Pasa’, een instrumentale compositie van de Peruaan Daniel Alomía Robles dat vooral bekend werd door de versie van Simon and Garfunkel, vormde de belangrijkste inspiratie voor het nummer. Als jongetje woonde ik lange tijd op een internaat. Waar mijn leeftijdsgenoten luisterden naar Eminem of hardcore, ontwikkelde ik mijn eigen muzieksmaak. “Ik luisterde naar panfluit muziek om rustig te worden in mijn drukke hoofd. Dat maakt dit instrument voor mij zo speciaal, het raakt mij in mijn diepste emotie. Ik heb vervolgens Mariana Preda gevraagd om het nummer te spelen op de panfluit.”

De panfluit artieste geniet wereldwijd bekendheid en heeft concerten gegeven van Japan tot New York en in heel Europa. Mariana heeft Roemeense roots, maar is ondertussen gevestigd in Amsterdam. “Aangezien Mariana heel de wereld rondreist om concerten te geven was het echter geen vanzelfsprekendheid om haar hier te krijgen, maar het is mij gelukt! Ik ben dan ook super vereerd dat ze aan dit nummer heeft meegewerkt.”

Ik ben super benieuwd naar jullie reacties .. 🙂

Vanaf 03/02/2022 is hij overal te downloaden! En vergeet spotify niet eh..

Dikke xxx