logo

Boom Chica Chica

Tijd voor een zegje over mijn eerste single. Het effect van de reacties op mijn eerste single is groot. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, doordat mijn debuutsingle ‘Oyalela’ goed is opgepikt door allerlei verschillende media- en radiostations. Belangrijk in dit hele verhaal zijn dan ook de mensen die mijn plaat aanvragen en bovenal luisteren naar de stations waarop mijn single gedraaid wordt. Zoveel support van mensen… Mensen die mij een hart onder de riem staken. Mijn dank daarvoor is enorm!

Ik kreeg hierdoor zoveel zin om door te gaan en te werken aan een nieuw nummer. Een goede opvolger uitbrengen van mijn eerste single ‘Oyalela’, dat is waar ik me mee bezig heb gehouden. Het moment waar ik zo naar uitkeek heeft even op zich laten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover… Mijn tweede single is een feit. Met heel veel trost wil ik deze plaat aan jullie laten zien en horen. ‘Boom Chica Chica’  is wederom een zomerse plaat. Hopelijk gaat deze het net zo goed doen als de eerste. Ik ben er in ieder geval heel trots op. Het is een goede weergave van de stijl waarin ik me verder wil ontplooien. Ik streef ernaar om muziek te maken, wat een glimlach op je gezicht tovert en wat voor een vrolijke sfeer zorgt. Wellicht maak ik ook nog wel eens een plaatje die een heel andere koers op gaat, maar voor nu gaan we hier voor.

Een winnaar ben je als je ergens in gelooft, en nooit afwijkt van je eigen koers. Aldus… Ik blijf er voor knokken. Hopelijk slaat dit plaatje net zo goed aan als de eerste.

Groetjes,

Danny