logo

Danny Diego brengt reality sterren bij elkaar voor carnivalshit

20 december, 2016 – Voormalig deelnemer van Utopia, Danny Diëgo, heeft verschillende reality sterren van o.a. RTL-programma, Get The F*ck Out Of My House, bij elkaar gebracht om een carnivalshit op te nemen in de studio van de mastersoundstudio te Muntendam.

Danny Diëgo (33 jaar) is acteur, model en zanger: “Omdat ik zelf heb meegedaan aan diverse televisie series leek het mij leuk om met anderen een ware carnivalshit te maken”. Hij benaderde GTFOOMH-een van de finalisten Baldr Thomason. “Misschien vond hij het ook een tof idee”, legt Danny uit. Met zijn netwerk in de entertainment industrie wist hij naast enkele inwoners van GTFOOMH ook Wesley Broens (oh oh daar gaan we weer) en Giorgio Verweij (Utopia) erbij te betrekken. “Samen komen we verder”, knipoogt hij.

Tijdens de videoclip opname zal Glamour Smile de tanden van de sterren komen bleken. Leon Adema is specialist in het bleken van tanden tot een perfect white smile. Een behandeling waar zelfs een Rico Verhoeven gebruik van heeft gemaakt!

Voor meer informatie bezoek www.dannydiego.nl.