logo

Update #1 Danny Diëgo

Wauw!! Wat is er een hoop gebeurd sinds mijn laatste single. Er is zoveel leuks op mijn pad gekomen. Zo mocht ik bijvoorbeeld optreden in het Glazenhuis in Emmen voor Serious Request, heb ik al wat prijzen in ontvangst mogen nemen en dat terwijl ik nog maar zo relatief kort bezig ben en ben ik al weer druk bezig geweest met een nieuwe plaat. Wel een bijzonder nummer al zeg ik het zelf, want deze is speciaal voor Valentijn. Inmiddels is dit nummer te downloaden. Ik sta gewoon op nummer 1 in de SBS download lijst!! TE GEK.

Ook mijn modellencarrière heeft zo’n enorme boost gekregen, nadat ik een fotoshoot heb gedaan met Claire Clement Fotografie. Het leverde zo’n professioneel resultaat op dat de bureaus erg enthousiast werden. Ik heb hierdoor mogen shinen in commercial voor Media Markt en SBS. Ook voor Transavia heb ik een mooie klus mogen doen en er komen nog steeds veel aanvragen binnen. Toch wel een hele speciale aanvraag vond ik die van Amsterdenim. Zij hebben mij gevraagd om hun merk te vertegenwoordigen op hun website en dergelijke.

Kortom ik zit zeker niet stil!!

Op dit moment ben ik met mijn producer en zangcoach Sasja Brouwers bezig om te kijken wat we allemaal nog voor leuke projecten aan kunnen nemen voor in de toekomst. Ik heb gewoon het gevoel dat 2016 mijn jaar gaat worden, waar ik jullie allemaal natuurlijk bij wil betrekken. Ik zal jullie dan ook via deze weg op de hoogte houden.

Hoe druk ik het ook heb of ga krijgen… Er zijn van die dingen waar ik altijd tijd voor vrij zal maken. Goede doelen!! Ik een speciale dag mogen presenteren, waar ik 400 kinderen uit bijstandsgezinnen leuke activiteiten liet ondernemen en waarbij volop muziek werd gemaakt. Ik zal op 5 maart in Prinsenbeek mijn gezicht laten zien voor de fotoshoot voor CliniClowns. Uiteraard zal er die dag ook muziek gemaakt worden.

Ik bedank jullie voor het vertrouwen en het volgen.

Liefs Danny Diëgo