logo

Update #2 Danny Diëgo

Tsja, ff wat heb ik allemaal gedaan deze periode?
Nou ik zit zeker niet stil en werk keihard aan een droom, die stap voor stap dichterbij komt. Iets wat je zo graag wilt is echt haalbaar, als je maar nooit één millimeter afwijkt van jezelf. Natuurlijk zit het hier en daar tegen, MAAR geef gewoon niet op en herpak het stuurwiel en slinger hem de andere kant op.

Ik heb veel modellenwerk op mijn naam kunnen schrijven. Projecten voor Philips tot aan Wibra aan toe.
Reclame blaadjes, commercials, web commercials en natuurlijk RTL4 it takes 2,  waar ik mocht shinen in de greenroom, achter de bar, samen met de sterren en Gordon.  Toyota heeft mij ook gevraagd om te schitteren in een commercial voor de nationale tv zenders. Deze draait nu volop mee tussen de films door. Evenals de commercial voor de Jumbo, waar ik naast Frank Lammers mag genieten van een heerlijke barbecue. Ook ben ik dit jaar begonnen als gezicht van Lucardi en mag ik alle mannelijke opdrachten invullen. Entertainen op welke manier dan ook is echt wat ik leuk vind.

Ik ben nu vandaag de dag nog bezig met een nieuwe track die volop mee zal gaan draaien en waar ik goede hoop op heb. “Typisch Danny plaatje” hoor ik mijn vrienden zeggen. Daar doe ik het natuurlijk voor. Eigen identiteit. De meeste zangers knallen met muziek van een ander, ik probeer een combinatie te maken. Nu ik weet dat alles steeds dichterbij komt zal ik gas gaan geven als nooit daarvoor.

Ik ben iedereen dan ook super dankbaar die mij hier en daar al promoten. Dit voelt zo goed! Zonder jullie ben ik niets.

Nogmaals bedankt lieve fans!
Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten op welke locatie dan ook!

Liefs, Danny