logo

2017 Danny Diego gaat de landsgrenzen over!

Zo, het is al weer even geleden dat ik iets persoonlijks heb verteld over de gang van zaken. Er is weer lekker veel gebeurt, zo ben ik bijvoorbeeld gaan optreden in België voor het eerst! Super spannend, omdat die 1000 mensen geen idee en kennis van mij hadden. Dan is het toch maar afwachten he? Maar na 2 nummers zingen dacht ik, hmmm ze bewegen allemaal dus dat is goed. Toen zette ik verdomd alleen in en toen gebeurde het! Iedereen zong mee 🙂 de show daarna was natuurlijk een rocker. Een paar dagen later kreeg ik telefoon uit België of ik exclusief bij SHOWFACT onder contract wil staan om mijn boekingen te gaan regelen in België, nou je kunt wel invullen wat ik dacht.. WAAAAAAAAA 🎶🎶

Dus we gaan stapje voor stapje richting de goede kant. Mijn 5e single ‘Ze steelt de show’ is heel goed ontvangen en heb hiervoor super veel interviews mogen doen in België en Nederland! Zelf was ik trots dat ik bij VBRO op plek 26 binnen kwam in hun lijst. Dat is zeg maar de RadioNL van België, ook het interview op MentTV was helemaal te gek! Ik draai volop mee daar op tv. Inmiddels ben ik ook weer in het geheim begonnen aan een nieuwe single. Ik krijg zoveel prikkels en inspiraties  om me heen dat ik soms helemaal gek word om te bedenken welke style ik wil uitbrengen. Ik nijg meer richting Oyalela style en dan natuurlijk 2.0 versie. Die track doet het op 1 of het andere manier toch echt goed.. 🙂 Super grappig.. naja ik doe rustig aan en heb tijd zat. Ik breng mijn muziek toch wel uit wanneer ik dat wil, zomers of niet… Meet Danny Diëgo 🙂

Verder kan ik jullie vertellen dat ik papa ga worden van een baby girl. Ze is uitgerekend op 17 oktober 2017 ( 3 dagen na mijn verjaardag ) Spannnennnnddd…

Op acteer gebied heb ik inmiddels wat werk van mijzelf online op deze website!

Mijn website is ook mijn cv zo blijft het lekker up to date voor de opdrachtgevers.

Nou lieve mensen, als laatste wil ik jullie bedanken voor het support en delen van sommige berichten op social media! Ook mede dankzij jullie gaat het soms net even wat sneller allemaal!

Dikke kus Danny Diëgo