logo

2018 Dromen komen uit.

Er is weer veel gebeurd, inmiddels papa geworden van een meisje genaamd Cece-Sinne Terpstra, mama en de baby maken het gelukkig goed. Het is het allermooiste wat mij is overkomen.

De muziek staat ook niet stil. Ik heb een lekker zomerse klank met een swing bedacht samen met Niels Lingbeek van de mastersoundstudio. De sound is geïnspireerd op de ‘Doe Maar Sound” en heeft een fijne oldscool vibe. Het thema dat we hebben gekozen is een bijzonder thema wat in veel huiskamers voor kan komen en waarbij we hopelijk vele glimlachen op de gezichten kunnen toveren tijdens het zingen. De titel is ‘Zij is Vuurwerk’ en de single zal uitkomen op 11-06-2018. Hopelijk gaan jullie hem dan massaal delen en downloaden. Ik heb jullie hulp keihard nodig bij de release, maar dat spreekt voor zich. Ook het aanvragen van mijn muziek bij de radiozenders zal mij enorm helpen. De plug zal worden verzorgd door Dennis van der Kraan van  Score-Promotions.

De opmaak van de single hoes en het promotiemateriaal zal wederom verzorgd worden door Claire Clement en de cd’s zullen gedrukt worden door CD Hamster. Als je de ploeg hebt gevonden en het goed zit, lekker blijven zitten 🙂

Ook bij onze buren in Vlaanderen gaat het niet mis! Ik ben door Universal België gespot als zanger met een eigen unieke sound. Ik heb gesprekken gehad en nu zijn we met een eerste project bezig. ‘Tgezelligstecafefeest’ een uniek concept samen met Sammy Moore en Johan Veugelers. Wij gaan ons eigen repertoire zingen en zullen verweven worden in elkaars set, dus muziek van elkaar meezingen en heerlijke meezing medleys voor een totale show van 2 uur. Iets waar ik super trots op ben en erg naar uit kijk. Het wordt mijn eerste echte project,  waarbij we de juiste begeleiding krijgen van allemaal lieve mensen in Vlaanderen.

Ik moet daarvoor wel veel naar Vlaanderen om te repeteren, maar dat is het meer dan waard.

Vlaanderen gaat sowieso erg lekker! Mijn muziek wordt meer dan gewaardeerd en ik bouw een echte fanbase op. Ik begin me echt een ster te voelen daar en dat is toch waar je het voor doet!

Mijn model- en acteercarrière gaat ook gewoon door. Muziek is het liefst wat ik maak en mee bezig ben, maar zolang ik nog niet ontdekt ben in NL en de kans nog niet krijg mezelf te laten zien zal ik dubbel hard moeten werken. Een ding kan ik wel zeggen: “ik ben een ‘self made man’ “.

In Vlaanderen ben ik te boeken bij Showfact en in Nederland via Clear-entertainment.

Leuke samenwerkingen en kijkend naar voren. Zo komen dromen uit:)

Dikke kus voor alle lieve fans en blijf me supporten door te delen en te uploaden!

Xxx