logo

Ze Steelt De Show

Zo vanaf mijn kant weer een update.
Er is super veel gebeurt en alles duurde wat langer dan normaal met het uitbrengen van mijn nieuwe single.
Maar het is zover, wederom met Niels Lingbeek ben ik de studio in gedoken en hebben wij weer een bijzondere track ervan weten te maken. Geheel in mijn eigen style. Er zitten live drums in van Niek Hof en een accordeon van de 8 jarige Jamiro. De backing vocals zijn verzorgd door Joanne Melanie Jonkman. De track schommelt tussen volks en popmuziek in zoals jullie gewend zijn van mij. Ik ben super trots op de single “Ze steelt de show” En dit is zeker een leuke gezellige feelgood die toevoegt aan mijn repertoire.

De videoclip is ook bijzonder gaaf geworden, omdat Blackbird Dance Centre speciaal mijn nummer maanden lang hebben geoefend om erop te kunnen dansen voor in de videoclip. Super dankbaar naar hun ook.
De samenwerkingen gaan altijd lekker en ben blij dat het me gegund wordt. Samen kun je een hoop.
Zo worden b.v. Filmpjes voor promo gemaakt door Ecoma boss uit Sneek. Claireclement.nl doet de opmaak van cd en grafisch. En allemaal, omdat ze het me ze gunnen! Hoe dankbaar kan ik zijn?!

Verder ben ik super druk met tv en reclame. Heb ik hoofdrol te pakken in de Grolsch Herfstbok commercial, draai ik
in iedere bioscoop met een nieuwe commercial van Grolsch en val ik bij u op de deurmat in bijna ieder reclame boekje.
Op dit moment nog een leuke casting gedaan zojuist bij Talpa om acteur te zijn voor een nieuw programma. Spannend 🙂

En en en ENNNN….IK WORDT PAPA!! Hoe mooi is dat alles valt op z’n plek. Een lieve vriendin, een klein kindje, mijn muziek en het modellenwerk. Ik ben blij en wil jullie dat gevoel ook geven. Muziek is eindstation en mijn muziek maak ik voor jullie. Ik ben nog lang niet klaar.

Super bedankt dat jullie in mij geloven en mij dit allemaal gunnen. Alleen hierdoor krijg ik een boost om te knallen.

Veel liefs Danny Diëgo